Povodom dva dopisa Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i nalaza tržišne inspekcije belodano je da je EPS distribucija Beograd, ogranak Niš, učinila niz nezakonitih postupaka na štetu korisnika električne energije.

Kako naš cilj nije da sudskim postupcima dokazujemo ono što je svima jasno, zahtevamo trenutno uključenje svih oštećenih građana. Šta znači pravda ostvarena sudskim putem, posle nekoliko godina, u ovom slučaju? Kad znamo da “pravda” pred srpskim sudovima, u načelu, nije pravda.

Da li je iko od Vas koji ste na vlasti i koji komandujete EPS-om razmišljao kako žive ti građani? Da li se sada greju na ugalj i drva? Da li time ugrožavaju i sebe i okolinu? Ima li slučaj trojice stradalih u Popovcu veze sa ovim? Da li znate da mnogi koriste agregate i šta sve prouzrokuje rad agregata u stambenim zgradama? Da li znate kako je kada imate dete kome život zavisi od aparata a nemate struju?

Zahtevamo da EPS distribucija odmah, bez ikakvog odlaganja, priključi sve isključene korisnike električne energije, a da eventualna isključenja, po bilo kom osnovu, pa i po osnovu neovlašćenog korišćenja električne energije, ustanovljava na zakonom propisan način!

Ova strahovlada vladajućih partija i njihovih “javnih” tzv. preduzeća je poprimila oblik najteže torture građanstva.

Rad UPSS podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji“.

LEAVE A REPLY

Vaš komentar
Unesite Vaše ime ovde

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.