Direktori JKP „Gradska toplana“ se menjaju ali stil ostaje isti. Na teret korisnika grejanja se obračunavaju svi mogući i nemogući troškovi. A kada ih nema nije loše izmisliti ih.

Naravno, preko partijskih televizija konstantno iznose neistine a pristup nekom drugom mišljenju je strogo zabranjen. Za taj rad te televizije dobijaju iscrpnu nagradu iz budžeta grada a i iz same toplane.

Međutim, sve ima svoj kraj pa i neistine direktora toplane. UPSS je odmah objavio nalaz DRI i dopunio ga svojom analizom. Stav UPSS je prenela Politika a na osnovu njega, i nalaza DRI, Komisija za zaštitu konkurencije pokreće postupak po službenoj dužnosti.

Komisija u svojoj odluci o pokretanju postupka poziva sve koji raspolažu podacima i relevantnim informacijama da joj to dostave što će UPSS svakako učiniti.

Podsećamo, da je UPSS tužio JKP „Gradska toplana“ za nepoštovanje Zakona o energetici i da je prvostepenom presudom potvrđena tvrdnja UPSS.

Zaključak komisije za zaštitu konkurencije možete preuzeti OVDE.

Rad UPSS podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Civilno društvo za unapređenje pristupanja Srbije Evropskoj uniji“

LEAVE A REPLY

Vaš komentar
Unesite Vaše ime ovde

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.