Političari su, ne pitajući građane, naravno, po nalogu svojih šefova iz Niša uklonili EPS distribuciju, Regionalnu privrednua komoru, Regionalni javni medijski servis, Narodnu banku, aerodrom… ima li još nečega što treba oteti Nišlijama?

Inkubator centar u likvidaciji. Gorica i Divljana u kolapsu.

Tom društvu se pridružuje i JKP „Tržnica“. 

Gradsko veće je na sednici održanoj 12.07.2018. godine donelo Zaključak:

„Preporučuje se nadzornim odborima JKP „Mediana“ Niš, JKP „Naissus“ Niš i JKP „Parking-servis“ – Niš da donesu odluke, kojima će iz sredstava preduzeća, podržati finansijsku konsolidaciju JKP „Tržnica“ Niš, obezbeđenjem iznosa od po 2.000.000,00 dinara“

Zašto?

„radi deblokade računa JKP „Tržnica“ Niš, a s obzirom da nema drugih mogućnosti“!

Nema drugih mogućnosti!!! Naravno da ima ali za to treba biti sposoban, a ne gramziv. Za to treba znanje a ne članska karta…

Kada uspeš da upropastiš Tržnicu onda – svaka čast. Ili blage veze nemaš sa privredom ili nemaš blage veze sa poštenjem.

Prebacivanje para iz jednog javnog preduzeća u drugo je glupost kakva se retko sreće. Ako Mediana ima para da joj grad ostane dužan nekoliko stotina miliona dinara, da finansira Goricu i sada Tržnicu, kakvi su to računi koje Medijana ispostavlja građanima?

Znatno veći nego što trebaju biti, očigledno.

Sada će i Parking servis uvećati broj odnetih (otetih) vozila?

Da li Grad ovakvom odlukom „spašava“ Tržnicu ili „ubija“ KP „Mediana“ Niš, JKP „Naissus“ Niš i JKP „Parking-servis“? Još jedan atak na građane Niša jer ta sredstva će se njima naplatiti kroz cenu usluga.

Ova interesna klika, koja sada vlada gradom, je na dobrom putu da ostvari svoj naum – da dotuče Niš.

LEAVE A REPLY

Vaš komentar
Unesite Vaše ime ovde

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.